Escola Verda

Escola Verda

QUÈ VOL DIR ESCOLA VERDA?
Les Escoles Verdes és un projecte dels Departaments de Medi Ambient i Educació en les que s’integren aquelles escoles que han elaborat un Pla per i unes accions per tal d’afavorir una bona actitud davant el medi ambient.
La nostra escola sempre ha treballat diferents aspectes mediambientals per tal d’afavorir una actitud responsable i respectuosa amb el medi natural i el nostre entorn.

RENOVACIÓ DISTINTIU

noticies 005
El passat dissabte dia 28 de novembre vam anar a Barcelona a Caixaforum a recollir la renovació del distintiu d’escola bressol verda, després d’avaluar el pla d’acció antic i fer-ne un de nou amb les noves accions que volem portar a terme.

 

 

MATINAL SOLIDARIA

El diumenge 29 de novembre vam participar en la Matinal Solidària on hi participava tota la comunitat educativa de Santpedor i Castellnou, on vam fer tot de productes naturals. Els diners recaptats de les vendes d’aquests productes s’han donat a diverses ONG’s, com per exemple: Proide Bages, Associació el meu nen per Bulgaria, Rokpa,…

EL GALL I LA GALLINA

Al pati de l’escola hi tenim un gall i una gallina que ens han portat del centre de recuperació d’animals Camadoca. Els podeu anar a visitar a l’hort de l’escola sempre que volgueu.

Al cap d’uns dies, la gallina va pondre ous i en vam posar 2 en una incubadora per veure com naixien, la resta els va covar la gallina. I després de 21 dies, van néixer 4 pollets.
Ja hem augmentat la família als Gallarets!!!!!